ProfesyonelMobil Uygulama
Cross Platform Mobil Uygulamalarımızla işletmenizi öne taşıyoruz.
Bizim için veri güvenliği önce gelir.Bu yüzden güvenilir veri merkezimiz ile verileriniz güvende.
Gelişen teknolojiyi takip ediyoruz. Bulut sistemlerini de projelerimizde dahil ediyoruz.
Uzman mobil yazılım ekibimizle beraber işinizi baştan sona kendi işimiz gibi benimsiyoruz.
Geliştirme sürecinin bir çok noktasına gerek demolar gerek sunumlar ile sizi de dahil ediyoruz.
Telefon, tablet ve daha pek çok dijital cihazda kullanıma sunulan uygulamalar hayatı kolaylaştırmakta ve hızlandırmaktadır. Kullanıcıların, erişim kolaylığı ve geliştirilen yazılımların çokluğu gibi sebeplerden dolayı tercih ettiği Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar mobil platformun temelini oluşturmaktadır. Linux tabanlı geliştirilen Android işletim sistemi güvenlik önlemi olarak uygulamalar için gerekli izinleri kullanıcı kontrolüne bırakırken, iOS işletim sistemi uygulamaların geliştirilme aşamasından yayınlanmasına kadar denetimler düzenleyip zararlı içeriklere sahip uygulamaların mağazalarında yer almasını engellemeyi hedeflemektedir. Mobil yazılımda uygulamanın özellikleri kullanıcı kitlesi ve ihtiyaçları göz önünde tutularak belirlenmelidir. Farklı sektörler için geliştirilen yazılımların tasarımları, içeriği, dil desteği gibi ayrıntılı olarak düşünülmesi gerekmektedir. Kullanıcıya uygun bir arayüz sunabilmek, işlemlerin açık ve anlaşılır olması yazılımın tercih edilebilirliğini artırır. Uygulamanın tasarımı, uygulama marketlerinde üst sıraya ilerlemesini sağlayacağı için maddi gelir elde edilmesini kolaylaştırabilir.
Uygulamalarınız sadece android'de değil ios'da da sorunsuz çalışır
Baştan sonra optimize edilmiş uygulamalarınız yüksek perfomansla çalışıp müşterileriniz memnun eder.
Uygulamalarınız hem android hem de ios uygulama yükleme merkezlerine eklenir.
En modern tasarımlar ile donatılmış uygulamanız müşterilerinizin dikkatini çekecek !
Kullanıcıların farklı işletim sistemlerini seçmesi, mobil uygulamanın yazılım geliştirme sürecinde farklı yaklaşımlara ve farklı kodlama aşamalarına gereksinim duyulmasına sebep olmaktadır. Android veya iOS platformlarının sunduğu arayüz ve cihazların özelliklerine erişim şartları aynı değildir. Geliştirilecek yazılımın sunacağı işlevler, hitap ettiği kitleye ve işletim sistemine göre planlanmalıdır. Mobil uygulama geliştirmeye başlamadan önce karar verilmesi gereken bir diğer husus ise, geliştirme ortamının seçilmesidir. Yerel (Native) veya çoklu platform desteği sağlayan diller ve geliştirme ortamları bulunmaktadır. Yerel platformda geliştirilen uygulamalarda işletim sisteminin desteklediği diller ve arayüzlere doğrudan erişim vardır ve farklı işletim sistemleri için uygulamanın farklı dillerde hazırlanması gerekir. Uygulama yerel platform için yazıldığından, işletim sistemi özellikleriyle ve bu platformda genellikle yüklü olan diğer yazılımlarla etkileşimde bulunabilir ve onlardan yararlanabilir. Yerel platform uygulamaları, cihazın tüm fonksiyonlarına erişebilirler. Çapraz platformda uygulama geliştirmek için kullanılan ortak diller sayesinde farklı işletim sistemleri için tek yazılım yapılabilir.
Bir APK, çeşitli uygulamaların dağıtımı ve kurulumu için Android OS tarafından kullanılan paket dosyası formatıdır. Bu dosya tipik olarak varlıklar, kaynaklar, sertifikalar ve bildirim dosyaları gibi bir programın kodunun tüm öğelerini içerir.
Cross-platform mobil uygulama, birden fazla mobil alt yapı platformunda çalışabilecek şekilde geliştirilen mobil uygulama türleridir. Bu uygulamalar hem İOS hem de Android gibi birden fazla işletim sistemiyle uyumlu şekilde çalışabilirler. Çift platform olarak da tabir edilen bu uygulamalarla tek bir kod sistemi üzerinden farklı platformlarda çalışma özelliği olan uygulamalara sahip olabilirler.
UI, kullanıcı ara yüzü anlamına gelmektedir ve kullanıcıların sitede rahatça dolaşması ve sitede daha uzun süre kalması site içeriklerine daha rahat ulaşması gibi deneyim odaklı iyileştirmeler amaçlanır. UI ne demek diye sorduğumuzda aklımıza ilk gelecek olan şey özetle : kullanıcı konforu odaklı görsel tasarım gelmelidir.